Wybierz swój sklep

Twój sklep:

Wybierz swój sklep i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

Wyniki szukania

Znaleziono: 1744 przepisów

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pieczony dorsz z serową kruszonką

    Wymieszaj bułkę tartą ze 100 g startego sera Grana Padano. Dorsza ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posmaruj oliwą, dopraw solą i pieprzem i...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Mazurek kokosowy z powidłami

    W misce wymieszaj wszystkie składniki na ciasto i zagnieć je. Masa powinna być klejąca. Jeśli jest zbyt sucha, należy dodać odrobinę napoju sojowego....

  • 3 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Cynamonowe zajączki wielkanocne

    W misce wymieszaj drożdże z 5 łyżkami ciepłego mleka, łyżką cukru i łyżką mąki. Zostaw na 20 minut pod przykryciem do wyrośnięcia. Do...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Biała kiełbasa zapiekana w cydrze z młodymi ziemniakami

    Ziemniaki umyj i pokrój na ćwiartki. Jabłka pokrój na łódeczki, śliwki przekrój na pół i wyjmij pestki....

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zsiadłe mleko + Twaróg

    Podstawą twarogu jest zsiadłe mleko z nienormalizowanego mleka ekologicznego 3,9 %. Twaróg z tego przepisu ma delikatną konsystencję jest wilgotny...

  • 3 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Przepis na tartę wytrawną

    Cukinię i bakłażana pokroić w cienkie wstążki. Sparzyć, a następnie pozawijać w ślimaczki. Kalafiora pokroić w grube plastry i przesmażyć krótko na...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zarzuela

    Mule dokładnie umyj, wyrzuć otwarte muszle. Boczek podsmaż w rondlu na złoty kolor. Dodaj oliwę, cebulę, czosnek i liść laurowy. Smaż aż cebula zmięknie....

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Flaki po madrycku

    Żeberka umieść w garnku, zalej 1 l wody. Dodaj czosnek, cebulę, wino, liście laurowe, pietruszkę, tymianek, gałkę muszkatołową, pomidory i sól....

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Warkocz z ciasta francuskiego

    Rozgrzej piekarnik do 190°C. Rozwiń ciasto francuskie i posmaruj serkiem oraz dżemem. Boczne części ciasta ponacinaj w paski, pamiętając, by nie...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Ośmiornica z okruszkami chleba i kapustą

    Ośmiornicę umieść w garnku, dodaj 1 obraną cebulę i gotuj na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka. Rozdziel liście kapusty, wytnij z nich grube...

Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz